Happy Birthing Frambozenbladthee
100% biologisch

Frambozenblad heeft een lange traditie voor gebruik tijdens de zwangerschap. Framboosblad staat vooral bekend vanwege haar heilzame werking op de baarmoeder en de spieren in het bekken. Het helpt niet zozeer om de bevalling op te wekken, maar om je baarmoeder op een positieve manier voor te bereiden op de bevalling. Volgens de traditie zegt men dat het een goede uitwerking heeft op het spierweefsel waardoor het je baarmoederspieren versterkt en ontspant. Zodat je goede en efficiënte weeën krijgt, je baarmoeder in goede conditie is en de bevalling soepeler verloopt. Onderzoek heeft aangetoond dat het juist in de actieve fase (de tweede fase van de bevalling) de ontsluiting bespoedigt. De thee werkt ontspannend en rustgevend en helpt tegen beenkrampen. Frambozenblad is rijk aan vitaminen en mineralen, magnesium, ijzer en vitamine B en C. Drink 1 tot 3 kopjes per dag vanaf week 37. Baby comes when baby is ready 🙂

 3,95voeg toe


Kamille Wonderthee
100% biologisch

De favoriet van Mamalogisch. Deze heerlijke zachte biologische kamille bloesem is een echte natuurlijke rustgever. Niet voor niets noemt men kamillethee een echte wonderthee. Deze thee staat met stip bovenaan wanneer je een natuurlijk alternatief wil gebruiken om je rustiger te voelen en weer even bij jezelf te komen. Het verzacht bij brandend maagzuur, werkt rustgevend bij vermoeidheid en slapeloosheid. Kamille kan wonderen doen om ochtendmisselijkheid te verlichten en het helpt bij onrust en tegen stress. Ook is het een natuurlijke spierontspanner bij bij spierpijn of stijfheid. De positieve eigenschappen zorgen ervoor dat je lichamelijk en geestelijk kunt ontspannen. De kamille is net een zonnetje met zonnestraaltjes eromheen een natuurlijke blijmaker. Je kunt de thee veilig drinken in de zwangerschap. Advies 1 tot max 3 kopjes per dag. 100% biologisch.

 4,25voeg toe


After Baby Lady Vrouwenmantelthee
100% biologisch

Vrouwenmantel is een echt vrouwenkruid. Het is een cadeautje van moeder natuur om je baarmoeder weer sneller in vorm te krijgen en zorgt voor onvergelijkbaar herstel na de bevalling. Dankzij de looistoffen die de plant bevat werkt het bloedstelpend, infectiewerend, vermindert het de bloedtoevoer en heb je minder bloedverlies. Vrouwenmantel is rijk aan vitaminen en mineralen zoals vitamine C, flavonoïden, calcium, fosfor en magnesium. Door de samentrekkingen die de thee veroorzaakt doordat het rijk is aan tannine zakt de baarmoeder sneller omlaag en je reinig je je baarmoeder op een natuurlijke zachte manier. De thee wordt vaak geadviseerd door de verloskundige als je baarmoeder niet snel genoeg zakt. Na de bevalling kun je een zitbad nemen gemaakt van sterke thee. Het werkt weefselherstellend en mag ook als er nog hechtingen aanwezig zijn. Advies 2 tot 3 kopjes per dag.

 3,95voeg toe

happy birthing frambozenbladthee € 3,95
kamille wonderthee € 4,25
after baby lady vrouwenmantelthee € 3,95

(Visited 525 times, 1 visits today)