Pasta kip met huisgemaakte pesto & monchou

Annelies MulderMamalogisch, ReceptenLeave a Comment

Pasta_pesto_kip_Mamalogisch

Pasta kip met huisgemaakte pesto. Bij dit simpele recept likt Fedde zijn vingers af. Gemakkelijk te maken en snel klaar. Door de heerlijke verse pesto krijgt de pasta en de kip veel smaak. De geur alleen al is hemels.

Wat heb je nodig: 

1 pakje monchou
100 ml creme fraîche
2 kipfilets
Italiaanse kruiden
twee teentjes knoflook
parmezaanse kaas
pijnboompitten
basilicum
spelt pasta
olijfolie

Breng de pasta aan de kook volgens de verpakking. Ondertussen maak je heerlijk verse pesto. Gebruik hiervoor een vijzel. Bak de pijnboompitten goudbruin en laat ze even uitlekken op een keukenpapiertje. Pers de knoflook in de vijzel en doe hier de pijnboompitten, basilicum, knoflook & parmezaanse kaas bij. Stamp het tot een zachte massa en ruik eens! Mjamm!

Verse_pesto_mamalogisch

Snij de kipfilet in reepjes en bak deze aan met een beetje peper en zout. Snij de monchou in blokjes en voeg deze aan de kip toe. Als de monchou gesmolten is voeg je de creme fraîche toe. Schep als laatste de pesto erdoorheen en voeg wat extra italiaanse kruiden toe. Serveer direct. Eetsmakelijk.

Volg Mamalogisch. Klik hier voor de updates op Facebook met vrolijke en natuurlijke inspiratie.

(Visited 155 times, 1 visits today)
Annelies Mulder on FacebookAnnelies Mulder on Instagram
Annelies Mulder
(33) Doula, massagetherapeut, Hypnobirthingdocent. Verbinden vanuit je eigen kracht, denkt niet graag in hokjes, intuïtief & kleurrijk. Vrolijke en natuurlijke inspiratie dat is Mamalogisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *