• Happy birthing overtijdbehandeling

  Spannend, je bent bijna uitgerekend of misschien ga je overtijd. Je bent er klaar voor, wanneer komen nou eindelijk eens de weeën. We zijn zo gefocust op de uitgerekende datum dat het je flink onrustig maken, maar gelukkig is de uitgerekende datum maar een schatting. Ergens in deze maand komt jullie baby. Weet dat je pas echt overtijd bent na 42 weken. Studies hebben aangetoond dat een gemiddelde zwangerschapsduur van een primigravida (moeder diezwanger is van haar eerste kindje) 41.3 weken is, en dus niet de 40 weken waarmee doorgaans rekening wordt gehouden. Een moeder die voor het eerst zwanger is, zou niet mogen worden benoemd als zijnde overtijd zodra ze over de 40 weken of zelfs 41 weken is. Mijn oma (92) ging 4 weken overtijd en er was toen geen haan die er naar kraaide.

  Baby comes when baby is ready

  Uit ervaring weet ik dat het flink lastig is om de controle los te laten, maar maak je geen zorgen. De natuur houdt zich immers niet aan onze agenda jouw kindje is er vanzelf klaar voor en ligt nog heerlijk veilig en warm te bouncen in je buik. Een geruststelling is dat 8 op de 10 vrouwen die bij week 41 nog zwanger zijn spontaan bevallen voor 42 weken. Vertrouw op je eigen intuïtie, ga dingen doen waar je blij van wordt heb plezier in de laatste dagen/weken van je zwangerschap. Zorg goed voor jezelf, laat je niet opjagen en mensen die je angst geven mag je vermijden. De sleutel tot succes is echt rust, overgave, acceptatie en vertrouwen. Het is een magische tijd, leef in het moment ook al weet je niet wanneer het gebeurt.

  Weeën opwekkend

  De overtijdbehandeling in combinatie met acupressuur is om je even helemaal in de watten te leggen en diep te laten ontspannen om zo onbewuste spanningen los te laten en weer dicht bij je gevoel te komen. Uit je hoofd in je lijf, dat is wat je nodig hebt. Zo kun je verwachtingen loslaten, gedachten ruimte geven en contact maken met je kindje en je overgeven aan het proces en jou eigen reis. Ik neem uitgebreid de tijd voor je na de massage voel je je volledig ontspannen en kun je heerlijk rozig slapen.

 • voordelen

  Heerlijke diepe ontspanning
  Gedachten en onbewuste spanningen loslaten
  Rustige, kalme & diepe ademhaling
  Weeën opwekkend
  Inclusief acupressuur
  Vertrouwen in jezelf en je lichaam

  Nieuwe energie

  Acupressuur is een techniek die afkomstig is uit de traditionele Chinese Geneeskunde. Door het lichaam lopen energiebanen (meridianen). Specifieke acupressuurpunten werken rechtstreeks op de baarmoedermond en helpen deze te verweken en te verwijden en helpen je energiebalans en chi (levensenergie) te herstellen. Je lichaam kan zich weer ontspannen en het geeft nieuwe energie. Acupressuur is gebaseerd op dezelfde principes van acupunctuur, in plaats van naalden pas ik druk toe met mijn vingers en handen.

  Rust en vertrouwen

  Tijdens de massage kun je alles even helemaal loslaten om dieper af te dalen in jezelf. Zo kom je in de rust en kun je je volledig ontspannen. Na de massage ga je lekker rozig zitten voor de acupressuur behandeling om het natuurlijke proces op gang te brengen. Baby comes when baby is ready. Om een synthetische inleiding te proberen te voorkomen ben je van harte welkom vanaf 41 weken.. Voor de Happy Birthing overtijdmassage mag je ook in het weekend contact opnemen. De massage inclusief acupressuur is twee uur.

Happybirthing overtijdbehandeling 120 minuten 110,-

Happy birthing overtijdbehandeling 120 minuten 110,-

(Visited 322 times, 1 visits today)