• Mamalogisch baby onderweg

  Yesss, ik heb superleuk nieuws er is een kleintje onderweg. Helaas is het fysiek in combinatie met alle bevallingen te belastend om zwangerschapsmassages te blijven geven. De overtijdbehandelingen geef ik nog wel en hiervoor kom ik bij je thuis en neem mijn tafel en spullen mee. Ben je toe aan heerlijke ontspanning en een cadeautje voor jezelf? Dan verwijs ik je graag door naar mijn fantastische collega Angelien van Voel! Holistische massages. Klik voor meer informatie en het maken van een afspraak hier. 

  Good Mood massages

  Even geen gevoel van tijd en alle tijd voor jou. Juist nu verdient je lichaam extra liefdevolle aandacht. Een zwangerschapsmassage bij Mamalogisch is pure ontspanning en laat je even helemaal tot rust komen. Door ruimte te scheppen in je lichaam kan wat vastzit weer gaan stromen en maak je ruimte voor nieuwe plannen of mooie dromen. Na afloop voel je je niet alleen ontspannen, je krijgt er ook energieboost van. Met een lach op je gezicht ga je opgeladen en blij de deur weer uit. 

  Droom weg

  Ik masseer vanuit de Holistische visie wat voor mij betekent masseren met gevoel, rust en persoonlijke aandacht. Tijdens de massage maak ik gebruik van verschillende massagetechnieken. Ik masseer met mijn handen en onderarmen en dans met mijn handen over de tafel met fijne zachte lange strijkingen, pulsen en kneden. Ik dek je toe met handdoeken een warmtekussen en zachte dekens. De inspirerende muziek laat je lekker half in slaap dommelen en de 100% natuurlijke zwangerschapsolie maakt je huid gelukkig en heerlijk zacht. 

  heerlijk op je buik

  In mijn praktijk heb ik een unieke prenatale zwangerschapstafel. Deze tafel zorgt door de buik en borstuitsparing dat je ontspannen op je buik kunt liggen. De speciale band zorgt ervoor dat je buik perfect wordt ondersteund waardoor je spieren in je lichaam en baarmoeder zich kunnen ontspannen en ook je kindje een fijne positie aanneemt in de buik. De massagetafel is ontworpen in samenwerking met specialisten, verloskundigen en massagetherapeuten.

  Plan een zwangerschapsmassage

  Voel je welkom. Bij acute klachten of overtijdbehandeling mag je ook altijd in het weekend contact opnemen, waar ik kan maak ik plek voor je. De overtijdbehandeling geef ik vanaf 41 weken. Bel voor het maken van een afspraak naar (06) 41 93 18 98  of stuur een WhatsApp berichtje. 

  Benieuwd naar de ervaringen van andere mama’s (to be)? Lees hier de enthousiaste recensies op Facebook.

  Als je verhinderd bent kun je jouw afspraak tot 24 uur van te voren afzeggen. Daarna breng ik 50% van de kosten in rekening tenzij je gaat bevallen dan mag je kosteloos annuleren. 

 • Voordelen zwangerschapsmassage

  Een boost voor je immuumsysteem
  Je slaapt beter
  Vermindert stress, angst en kalmeert
  Betere balans tussen denken en voelen
  Je ademhaling wordt dieper, je hoofd komt tot rust
  Je maakt gelukshormonen aan (oxytocine)
  Energieboost, vermindert klachten

  Voorbereiding op de bevalling

  Wetenschappelijk onderzoek ondersteunt de voordelen en laat zien dat een zwangerschapsmassage een gunstig effect heeft op beter slapen, minder fysieke klachten, minder rugpijn en minder stress. Ook helpt de massage je vertrouwen te boosten in de bevalling. Je kunt (of leert) je beter te ontspannen en dat is jouw allergrootste kracht tijdens de bevalling. Zo stimuleer je de aanmaak van oxytocine en endorfine – de belangrijkste hormonen tijdens de bevalling. 

  luister-met-je-hart-doula-mamalogisch-4

Good Mood massage


Een volle agenda, druk van buitenaf, emoties, hormonen geeft jouw lichaam signalen dat je meer tijd voor jezelf moet vrijmaken? Plan een heerlijke ontspannende Good Mood massage om diep te ontspannen voor een nieuwe boost energie. Een cadeau voor jezelf. Massage één uur rug, armen, benen, voeten met afsluitend een heerlijke hoofdmassage. De massages worden als bijzonder, ontspannend en rustgevend ervaren.

Birth without fear massage


Zie je op tegen de bevalling? Kun je een fijne steun en een luisterend oor gebruiken? Als doula begeleid ik veel moeders met angstklachten voor de bevalling. Tijdens de Birth Without Fear sessie leer ik je hoe je je lichaam voor je kunt laten werken in plaats van tegen je. We kijken wat werkt voor jou. Ik weet dat je het kunt, je mag het alleen zelf gaan voelen, zodat je je intuïtie kunt versterken. Ik vertel je alles over het hormonale proces, de kracht van je ademhaling en hoe je deze als anker kunt inzetten. Ik geef je handvaten hoe je naar binnen kunt keren, zodat je je veilig voelt tijdens de bevalling en kunt bevallen vanuit je kracht. Door goede kennis weet jij wat je invloed is op de bevalling en kun je de mentale en fysieke uitdaging aan. Tijdens de massage ga je het geleerde voelen en laat ik je diep ontspannen. De afspraak is twee uur, waarvan 30 minuten massage.

Happy Birthing overtijdbehandeling


Gelukkig houdt de natuur zich niet aan onze agenda, maar overtijd gaan kan je flink onrustig maken. Een geruststelling is dat 8 op de 10 vrouwen die bij week 41 nog zwanger zijn spontaan bevallen voor 42 weken. De overtijdbehandeling geef ik vanaf 41 weken om een synthetische inleiding te te voorkomen. De massage geeft je een extra duw in je rug om het natuurlijke proces op gang te brengen en onderbewuste spanningen los te laten om je in vertrouwen over te geven aan het proces. Na de massage ga je lekker zitten voor de voetreflex acupressuurbehandeling om de baarmoedermond te laten rijpen en te verweken en geef ik de weeën een zet. De behandeling is als je lichaam er klaar voor is vaak met succes, omdat je diep kunt ontspannen en letterlijk kunt loslaten. Klik hier voor meer informatie.

After Baby Lady mama massage


Tijd om op te laden en je hoofd leeg te maken, dompel jezelf  onder met tijd voor jezelf. Door het dragen en voeden van je kindje belast je de nek- en schouderspieren, armspieren en rugspieren hier besteed ik extra aandacht aan om je spieren te verzachten.  Bij Mamalogisch mag je je baby meenemen als je komt voor After baby Lady massage. Ik heb een zacht licht schommelend babybedje met een heerlijk schapenvachtje of je baby slaapt lekker door in de wagen. Natuurlijk mag je ook de massage ‘s avonds boeken voor een ontspannen moment voor jezelf. Beloon het harde werken. Je verdient het!

Good mood massage 60 minuten 59,-
Birth without fear sessie + massage 120 minuten 125,-
Overtijdbehandeling 95,-
Bloemig magnesium mineralenbadje 9,-

voor na de zwangerschap

After baby lady 60 minuten 59,-

Good mood massage 60 min. 59,-
Birth without fear sessie + massage 120 min. 110,-
Overtijdbehandeling 120 minuten 125,-
Bloemig magnesium mineralenbadje 9,-

voor na de zwangerschap

After baby lady 60 min. 59,-

(Visited 1.963 times, 1 visits today)