• Good Mood massages

  Een moment van heerlijke rust met aandacht voor jou. Dat klinkt fijn, toch?! Juist als je zwanger bent is het heerlijk om lekker in je lijf te komen en goed voor jezelf te zorgen om nieuwe energie op te doen. Laat je lekker in de watten leggen en verwen jezelf met een heerlijke zwangerschapsmassage of After Baby Lady mama-massage in de praktijk van Mamalogisch in Hilversum. Tijdens de massage laat ik je voelen hoe fijn het is om diep te ontspannen, zodat onbewuste spanningen van je af kunnen glijden en je opgeladen en blij de deur weer uit gaat. De massage helpt je een betere balans te vinden tussen denken en voelen en te luisteren naar je lichaam. Een heerlijk cadeau voor jezelf om echt even tot rust te komen.

  Feel good!

  Tijdens de massage maak ik gebruik van verschillende massagetechnieken. Ik masseer met mijn handen en onderarmen en dans met mijn handen over de tafel met fijne zachte lange strijkingen, pulsen en kneden. De massage bevordert je bloedsomloop, ontspant je spieren en brengt je zenuwstelsel en hoofd tot rust. Ik dek je toe met handdoeken een warmtekussen en zachte dekens, zodat je lekker ligt. Ik masseer op mooie inspirerende muziek met een fijne zachte 100% natuurlijke biologische voedende zwangerschapsolie.

  heerlijk op je buik

  Door de unieke prenatale zwangerschapsmassagetafel kun je veilig op je buik liggen. De speciale band zorgt ervoor dat je buik perfect wordt ondersteund en je je gedragen voelt. Je spieren in je lichaam en baarmoeder kunnen zich ontspannen waardoor ook je kindje een fijne positie in de buik aanneemt. De massagetafel is ontworpen in samenwerking met specialisten, verloskundigen en massagetherapeuten.

  Pure ontspanning, Mamalogisch is gespecialiseerd in zwangerschapsmassage

  Voel je welkom

  Wil je zeker zijn van een plekje maak tijdig een afspraak. Bij acute klachten of overtijdbehandeling mag je ook altijd in het weekend contact opnemen, waar ik kan maak ik plek voor je. De overtijdbehandeling geef ik vanaf 41 weken. Voor het maken van een afspraak kun je me het beste bellen op (06) 41 93 18 98 of een WhatsApp bericht sturen.

  Benieuwd naar de ervaringen van andere mama’s (to be)? Lees hier de enthousiaste recensies op Facebook.

  Als je verhinderd bent kun je jouw afspraak tot 24 uur van te voren afzeggen. Daarna breng ik 50% van de kosten in rekening tenzij je natuurlijk gaat bevallen 🙂 dan mag je kosteloos annuleren.

 • Voordelen zwangerschapsmassage

  Diepe ontspanning, rust & balans
  Vermindert stress, angst en kalmeert
  Zorgt voor versterking van je immuunsysteem
  Je maakt contact met je lichaam, je gevoel en je baby
  Je ademhaling wordt dieper, je hoofd komt tot rust
  Je maakt gelukshormonen aan (oxytocine)
  Verbetert de nachtrust
  Energieboost, vermindert klachten

  Voorbereiding op de bevalling

  Wetenschappelijk onderzoek ondersteund deze voordelen en laat zien dat zwangerschapsmassage een gunstig effect heeft op de bevalling. De massages zorgen dat je je goed kunt (of leert) ontspannen en je aandacht op jezelf en je kindje kunt richten. Door tijdens je bevalling de rust en de aandacht bij je jezelf te houden en je diep te ontspannen, stimuleer je de aanmaak van oxytocine en endorfine – de belangrijkste hormonen tijdens een bevalling.

  mamalogisch-mineralen-voetenbadje

  Ultieme (voet)verwennerij

  Poezelige voetjes, kom voor de massage al lekker tot rust en dompel je voeten in een warm ontspannend bloemig mineralen magnesium voetenbad met heerlijke kruiden. Wist je dat je in de zwangerschap een verhoogde behoefte hebt aan magnesium van wel 20 tot 40% in het derde trimester? Een voetenbad met magnesium is niet alleen goed voor je voeten, maar laat je zenuwstelsel diep ontspannen en helpt tegen rusteloze benen. De magnesium wordt direct opgenomen in je cellen. Laat de stress lekker van je afglijden, een heerlijke kop thee staat voor je klaar.

Good Mood massage


De Good Mood massage is pure ontspanning en helpt je om te landen in je lijf. Het brengt zowel lichamelijke als geestelijke ontspanning. De massage herstelt de vitaliteit en vermindert stress. Ik maak gebruik van verschillende massagetechnieken, zodat je spieren zich optimaal kunnen ontspannen. Uit je hoofd in je hart in je buik. Het is wetenschappelijk bewezen dat zwangerschapsmassage een positief effect heeft op beter slapen, minder fysieke klachten, minder rugpijn, minder stress en minder complicaties tijdens de bevalling. Na de massage voel je je heerlijk ontspannen, voel je hernieuwde energie en kun je er weer tegen aan. Laat je lekker in de watten leggen. Massage van de rug, armen, benen, voeten met afsluitend een heerlijke hoofdmassage.

Birth without fear massage


Zie je op tegen de bevalling? Kun je een fijne steun in de rug gebruiken? Als doula begeleid ik veel moeders met angstklachten voor de bevalling. Door mijn uitgebreide kennis en ervaring leer ik je tijdens de Birth Without Fear sessie hoe je je lichaam voor je kunt laten werken in plaats van tegen je. We kijken wat werkt voor jou. Ik weet dat je het kunt, je mag het alleen zelf gaan voelen, zodat je je intuïtie kunt versterken. Ik vertel je alles over het hormonale proces, de kracht van je ademhaling en hoe je deze als anker kunt inzetten. Ik geef je handvaten hoe je naar binnen kunt keren, zodat je je veilig voelt tijdens de bevalling en kunt bevallen vanuit je kracht. Door goede kennis weet jij wat je invloed is op de bevalling en kun je de mentale en fysieke uitdaging aan. Tijdens de massage ga je het geleerde voelen en laat ik je diep ontspannen. De afspraak is twee uur, waarvan 40 minuten massage.

Happy Birthing overtijdbehandeling


Gelukkig houdt de natuur zich niet aan onze agenda, maar overtijd gaan kan je flink onrustig maken. Een geruststelling is dat 8 op de 10 vrouwen die bij week 41 nog zwanger zijn spontaan bevallen voor 42 weken. De overtijdbehandeling geef ik vanaf 41 weken om een synthetische inleiding te te voorkomen. Laat je niet opjagen door je omgeving, je kindje heeft het nog fijn en warm in jouw buik. De massage geeft je een extra duw in je rug om het natuurlijke proces op gang te brengen en onderbewuste spanningen los te laten om je in vertrouwen over te geven aan het proces. Na de massage ga je lekker zitten voor de voetreflex acupressuurbehandeling om de baarmoedermond te laten verweken en te verstrijken en geef ik de weeën een zet. De behandeling is als je lichaam er klaar voor is vaak met succes, omdat je diep kunt ontspannen en letterlijk kunt loslaten. Klik hier voor meer informatie.

After Baby Lady mama massage


Vermoeidheid, je wenst meer slaap en meer uren in een dag. Nee, het is niet altijd even roze. Extra belangrijk om jezelf niet te vergeten en jezelf onder te dompelen met wat tijd voor jezelf. De After Baby Lady is pure ontspanning en heerlijk om een nieuwe energie op te doen. Door het dragen en voeden van je kindje belast je de nek- en schouderspieren, armspieren en rugspieren. Hier besteed ik extra aandacht aan om weer ruimte te scheppen in je lijf. Tijd om op te laden en je hoofd leeg te maken. Kom lekker liggen. Bij Mamalogisch mag je je baby meenemen als je komt voor After baby Lady massage. Ik heb een zacht licht schommelend babybedje met een heerlijk schapenvachtje of je baby slaapt lekker door in de wagen. Natuurlijk mag je ook de massage ‘s avonds boeken voor een ontspannen moment voor jezelf. Je verdient het!

good mood massage (1 uur) € 55,-*
good mood massage (anderhalf uur) €75,-
birth without fear massage (2 uur) € 95,-
happy birthing overtijdmassage (2 uur) € 95,-
after baby lady (1 uur50 min.) € 55,-
after baby lady (anderhalf uur) € 75,- *
bloemig magnesium mineralenbadje €12,50

* mamalogisch strippenkaart (1 uur) 3 massages € 150,- doula tarief (1 uur) € 40,- (anderhalf uur) € 60,-

(Visited 1.669 times, 3 visits today)