Groene krachtpatser! Mineralenshot

Annelies Mulder100% natuurlijk, Gezondheid, Recepten0 Comments

Slowjuicer_Mamalogisch

Groentesappen bevatten veel mineralen, antioxidfanten & chlorofyl wat zorgt voor een betere zuurstofopname en meer energie! De afgelopen twee weken rommelden we flink aan in huize Mamalogisch. Fedde heeft een hardnekkige krentenbaard en naar mijn idee krijgen we te weinig groenten binnen. Tijd voor een groene krachtpatser! Het is niet vreemd dat Popeye ijzersterk werd van groene spinaziebladeren, we gaan het immuunsysteem eens even boosten!

Met de slowjuicer maak ik heerlijk verse en onbewerkte sappen. Ik doe het te weinig omdat ik het eigenlijk een beetje gedoe vind. Zonde want het resultaat is zo lekker! Je kunt gemakkelijke een grotere voorraad maken en opslaan in kleine flesjes. Ik maakte nu ongeveer 2 liter. Kies het liefst voor biologische groenten en fruit.

Wat heb je nodig: 
  • 6 appels
  • 1 venkel
  • 4 schijfjes citroen zonder schil
  • 350 gram verse spinazie

Hoplaa alles bij elkaar en juicen maar. Heerlijk! Omdat je bij spinazie veel verlies hebt met de slowjuicer heb ik deze er als laatste doorheen gemixt met de staafmixer. Je kunt de sappen ongeveer 4 dagen bewaren in de koelkast. Enjoy!

Volg jij Mamalogisch al? Klik hier voor de updates op Facebook met vrolijke en natuurlijke inspiratie.

(Visited 32 times, 1 visits today)
Annelies Mulder on FacebookAnnelies Mulder on Instagram
Annelies Mulder
(33) Doula, massagetherapeut, Hypnobirthingdocent. Verbinden vanuit je eigen kracht, denkt niet graag in hokjes, intuïtief & kleurrijk. Vrolijke en natuurlijke inspiratie dat is Mamalogisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *