Foto’s – Highlights Mamalogisch 2016

Annelies MulderBevalling, doula, ZwangerschapLeave a Comment

Doula_mamalogisch_hilversum-1024x768

Kun jij het geloven? Ik knipperde twee keer met mijn ogen en 2016 is bijna voorbij. Gisteravond ging ik door alle foto’s heen van afgelopen jaar en wow wat was het een jaar. Voor mij was 2016 het jaar waarin in alles mogelijk was en ik er vol voor ging. Ik at heel veel beschuit met muisjes en vloog door het jaar heen. Heel eerlijk, ik kan wel janken hoe blij ik ben en geloof me dat is ook weleens anders geweest. De periodes dat ik van paniekaanval naar paniekaanval leefde zijn gelukkig heel lang voorbij. Ik ben knetter trots!

Vertrouwen

2016 was het jaar van voelen. Voelen, dromen, naar binnen keren, vallen en weer opstaan. Het is echt zo fantastisch krachtig dat als je durft te vertrouwen op je gevoel dat de dingen zich als vanzelf ontvouwen. Dit ging voor mij dit jaar ook niet vanzelf, maar bij elke stap die ik zette voelde ik dat het de juiste was. Ik stuurde bij, voelde en kwam weer dichterbij mezelf.  Mocht 2016 voor jou geen fijn jaar zijn geweest. Je mag 2017 nog meer luisteren naar wat je hart te vertellen heeft. Het brengt je waar je moet zijn, al lijken de stapjes soms klein.

Oh yeah baby!

Mamalogisch begon nog meer te bloeien, al mijn liefde en passie zit erin. De cliënten die ik afgelopen jaar heb mogen begeleiden brachten me persoonlijke groei en zoveel plezier. Ja! Liefdevolle zorg, je gesteund en gehoord voelen maken duidelijk het verschil. Het afgelopen jaar begeleidde ik veel vrouwen met een eerder geboortetrauma. Een geboortetrauma is niet even ‘oh wat vervelend voor je’, je hebt toch een gezonde baby. Nee, trauma legt zich diep vast in de wortels van een vrouw. De hoogtepunten waren voor mij de prachtige processen waar ik samen doorheen heb mogen gaan met cliënten. Om de intuïtie die er al was te versterken en echt te gaan voelen. Om met vol vertrouwen toe te werken naar de bevalling, met een traan een lach en verbinding. Wij vrouwen zijn ijzersterk, we mogen alleen nog meer naar die OERinstincten luisteren en kwetsbaar durven zijn.

DANK!

Er zijn zoveel baby’s is kalmte en rust geboren! Wat een cadeau. Ik had dit jaar meer willen schrijven mijn laatste vlog was van juni, maar op april en september na heb ik het hele jaar on call gestaan voor cliënten. Dus vandaag mijn jaar in highlights met foto’s! Thanks voor iedereen die mij heeft aangemoedigd. Een hele dikke kus voor alle lieve moeders die ik heb bij mogen staan en een knuffel voor alle schattige baby’s. En nog een grotere dank voor het vertrouwen in mij als jullie doula. Het was een feestje. Het was te gek! Wauw plemp mij maar even van mijn roze wolk. De website is nog steeds in de maak. Haha, ik zeg je kunt beter bevallen, maar het wordt heel mooi en voor alles is een tijd. De praktijk zit vol met zwangerschapsmassages en ik sta nu even twee weken niet op wacht dat is best even fijn.

Lieve leuke jij, ik wens je een fantastisch 2017! Doe en durf! Als jij het voelt, pak het dan en ga voor jezelf staan. Wees lief, geef jezelf dikke knuffels en blijf trouw aan jezelf. Jij bent 100% fantastisch. Ik ga voor rust en balans in 2017 jij ook? Enjoy!

Hightlights 2016

Mijn favoriete foto van 2016! Michelle en Tim, wat was het een krachtige ervaring met zoveel rust. De liefde spatte ervan af. Avery Nova is bijna 1 jaar. Hieper de piep hoera.

img_1215pv3_9594

Stoere Harley Davidson papa Peter is de held van 2016!

img_2940

Mijn camera is mijn verlengstuk als doula. Wat een fantastische beelden zijn er geschoten een herinnering voor het leven.  Ik kijk voel en leg vast. De beelden zijn altijd zo intens en zo waardevol. De foto’s zijn authentiek. De liefde spart ervan af, je voelt de pijn waar de moeders doorheen gaan. De echte pure en rauwe emotie. Alle foto’s van dit jaar zijn me dierbaar.

img_3010

Presentatie over de placenta met mijn intervisie doula girls. We love placenta’s img_3605

Milk, boobs en zelfvertrouwen. Trots twee jaar borstvoeding!

Mee naar de OK in mei met een geplande gentle sectio.

img_4352

img_6602

Dit jaar ging ik drie keer mee naar de OK. Superfijn dat ik het vertrouwen krijg als doula van het ziekenhuis dat ik mee mag met de ouders.

mamalogisch-doula

Een pracht bevalling in het AMC.

img_1388img_4939Een supermooie uitgeklopte navelstreng. Ik capsuleerde veel beauty’s van placenta’s.img_1770Even aan een moeder vragen. Video-opnames bij de Ouders van Nu met doula vriendin Renee. img_6233 Op wacht voor twee bevallingen in de natuur. Samen met Fedde heerlijk twee weken in de rust in afwachting van de de telefoon.

Toen ik Marjolein ontmoette wilde ze in het ziekenhuis bevallen met alle mogelijk pijnbestrijding van dien. Haar eerste bevalling was traumatisch. Samen werkten we aan vertrouwen een fantastisch mooie reis. Ze beviel thuis in bad. Wauw kippenvel. Marjolein you rock!

img_9826img_7258img_7204De bevalling van Sanne haar derde kindje Nora rockte de pan uit. Wat een kracht, een fantastische partner, wat een liefde. Magisch was het. sannethom1-1On the run. De liften gaan te langzaam in het DIAK 🙂img_9112In volle concentratie samen ademhalen met Hanneke. Je ademhaling is je anker. img_9183

img_9264Mijn wagen volgeladen. Zo kom ik aanrennen in het ziekenhuis met een bevalbad op mijn rug, tassen, trolley en geboortebal. img_9986Prachtig! Na twee eerdere inleidingen wilde Jaleesa zonder medische interventies bevallen en dat is gelukt. Wat was het fantastisch. De sfeer was zo romantisch mooi. Naar de muziek van de bevalling luister ik nog heel vaak. Een waardevolle herinnering. mamalogisch_amc_doula_annelies_mulderTwee bevallingen op 1 dag. Lot in de middag. Pip in de avond. Wauw. Frank pakte zelf de baby aan. De foto’s zijn zo intens. Ik kan volschieten als ik er naar kijk.img_0397The Mommies wat een lieverds, helemaal in een prachtige hormoonflow. Oxytocine i love it.img_0136Cadeautjes voor de baby,. Tafeltje dekje voor de ouders. Heerlijke verse courgettesoep met brood en aoli. img_0770De stralende blik van Maartje, zo trots! Om 5 uur ‘s nachts vertrok ik om 7 uur is Noortje geboren. Een prachtige VBAC!maartjearjan2

Het was te gek! 2016 dankjewel! Op naar veel liefde voor 2017 met prachtige bevallingenimg_7827

volg jij Mamalogisch al? Klik hier voor vrolijke en natuurlijke inspiratie

(Visited 83 times, 1 visits today)
Annelies Mulder on FacebookAnnelies Mulder on Instagram
Annelies Mulder
(33) Doula, massagetherapeut, Hypnobirthingdocent. Verbinden vanuit je eigen kracht, denkt niet graag in hokjes, intuïtief & kleurrijk. Vrolijke en natuurlijke inspiratie dat is Mamalogisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *