• Your best friend

  Wil je graag zo natuurlijk mogelijk bevallen, maar wel een fijne steun in de rug? De Elle Tens is een moderne en efficiënte vorm van natuurlijke pijnverlichting en is speciaal ontworpen voor tijdens de bevalling. Mijn doulaclienten vinden hem geweldig. De Tens geeft je een gevoel van controle, je kunt je beter ontspannen tijdens en tussen de weeën door. Bovendien stimuleert het de aanmaak van belangrijke endorfines. Zo heb je een mentale voorsprong op de pijn en kun je de weeën beter opvangen en samenwerken met je lichaam. 

  Natuurlijke pijnstilling

  TENS staat voor Transcutane Elektrische Neuro Stimulatie oftewel het via / door de huid heen stimuleren van de zenuwbanen. Je kunt de Tens gemakkelijk zelf instellen en de stimulatie verhogen naar wat jij prettig vindt. Standaard staat de Tens op de ‘burst’ stand deze stand stimuleert de aanmaak van endorfines. Voel je een wee opkomen dan druk je op de boost knop. Deze zorgt voor extra stimulatie tijdens een wee en blokkeert de pijnprikkeloverdracht waardoor je minder pijn voelt. 

  Hoe werkt de Elle Tens

  Bij de Tens krijg je een nieuwe set met 4 speciale elektroden, 2 elektroden plaats je onder je bh-band en de andere twee plaats je onder in je rug net boven het heiligbeen. Hoe eerder je start met de Tens hoe effectiever de werking zal zijn. Zo kun je optimaal de endorfinespiegel verhogen. De Tens heeft geen bijwerkingen en is veilig voor jou en je baby. Je kunt er thuis mee beginnen en ook gebruiken in het ziekenhuis. 

 • voordelen Tens

  Effectieve manier van natuurlijke pijnstilling
   Stimuleert de aanmaak van endorfine
   Simpel en gemakkelijk in te stellen
   Geen bijwerkingen
   Veilig voor jou en je baby
   Je kunt hem thuis en in het ziekenhuis gebruiken

  Huren

  Je huurt de Tens voor een periode van 5 weken vanaf 37 tot 42 weken. Bij week 37 ligt hij voor je klaar, woon je wat verder weg dan is versturen ook geen probleem. Je betaalt dan € 6,95 voor het verzenden met track and trace. Bij een definitieve reservering betaal je het volledige bedrag aan, na de bevalling retourneer je hem binnen een week aan Mamalogisch. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met me op via: annelies@mamalogisch.nl of stuur een whatsapp bericht.

  Belangrijk

   Je mag de Tens niet gebruiken als je een pacemaker of hartklachten hebt
  De Tens mag nooit gebruikt worden tijdens het douchen of in bad

Geboortetens Elle (natuurlijke pijnverlichting) 55,-

(Visited 234 times, 1 visits today)