• Natuurlijke pijnstilling

  Wil je graag zonder medicinale pijnbestrijding bevallen, maar wel een steuntje in je rug? Dan is de Elle Tens een goede optie voor jou. Waarschijnlijk heb je er nog nooit van gehoord, de Elle Tens is je best friend tijdens de bevalling. Mijn doula-cliënten vinden hem fantastisch. De Tens geeft je een mentale voorsprong op de pijn en is een moderne en efficiënte manier van pijnverlichting tijdens de bevalling.

  geboorte tens

  Tens staat voor Transcutane Electro Neuro Stimulatie en is helemaal veilig zonder bijwerkingen. De Tens blokkeert de pijnsignalen die naar je hersenen gaan en stimuleert de natuurlijke aanmaak van endorfines (natuurlijke pijnstilling). Je kunt het apparaatje heel gemakkelijk zelf bedienen tijdens de bevalling. Het geeft je een gevoel van controle en door de lichte pulsen die je krijgt maakt de hypofyse meer hormonen aan die een pijnstillende werking geven. Je begint met de tens in de vroege fase van de bevalling als je weet dat de bevalling is begonnen. Je kunt er thuis al mee beginnen en je kunt hem ook in het ziekenhuis gebruiken. Bij de Tens ontvang je 4 speciale elektroden. Twee plaats je onder je bh-bandje en de andere twee plaats je onder in je rug net boven het heiligbeen.

 • voordelen Tens

  Effectieve manier van Natuurlijke pijnstilling
  Stimuleert de aanmaak van endorfine
  Je kunt hem thuis gebruiken
  Je stelt hem gemakkelijk zelf in
  Geen bijwerkingen
  Veilig voor jou en je baby

  Hoe werkt de Elle Tens

  De Tens heeft verschillende instellingen, zodat je hem precies zo kunt instellen wat voor jou prettig is. Zo heeft hij de burst en de boost mode. De burst-mode (basisstand) straalt een constante prikkel uit die je een zacht tintelend gevoel geeft in je rug en stimuleert de aanmaak van endorfine. Wanneer je een wee voelt opkomen druk je de boost knop in. Je krijgt dan een andere puls wat je afleidt van de pijn, zo kun je de pijn beter reguleren. De Tens is helemaal veilig voor jou en je baby. Een aantal verzekeraars vergoeden de huur van een Tens informeer bij je verzekering of dit ook voor jou geldt. Mamalogisch is fan van de Tens omdat het een effectieve manier van natuurlijke pijnbestrijding is.

  Huren

  Je huurt de tens voor een periode van 6 weken. Vanaf week 36 t/m 42. Wil je er één reserveren neem gerust contact met me op. De prijs is inclusief een set nieuwe elektroden.

geboortetens elle (natural pain relief) € 35,-

geboortetens elle (natural pain relief) € 35,-

(Visited 197 times, 1 visits today)