• Yes we can!

  Annelies Mulder (34), professioneel doula, childbirth educator & massagetherapeut. Ik geloof vanuit mijn tenen in de kracht van elke vrouw. Ik geloof dat als we het vertrouwen claimen in onszelf er magische dingen ontstaan. Ik hecht grote waarde aan authenticiteit, verbinden en de kracht vinden in jezelf. Mijn gevoeligheid zet ik in als kracht. Het maakt dat ik goed kan luisteren, situaties haarfijn aanvoel en snel tot de kern kom. Luisteren, je gezien en gehoord voelen dat maakt voor mij het verschil, om je blijdschap te delen, maar ook je tranen. Ik ben dankbaar dat mijn leven mag wijden aan het geen wat ik het allerliefste doe en dat merk je aan de positieve energie bij Mamalogisch.

  Ik werkte 11 jaar in de media & reclame bij een grote organisatie, mijn leven draaide om deadlines. Om presteren. Eigenlijk, in de kern, paste ik niet in zo’n omgeving. Mijn zwangerschap bracht mij de rust te luisteren naar mijn hart om te kunnen ervaren wat er écht binnen in mij leefde. Het was de tijd om me los te maken uit mijn vertrouwde omgeving om mijn eigen weg in te slaan. Ik schoolde me om tot doula en massagetherapeut wat me een succesvol en bloeiend bedrijf bracht. Het mooiste compliment voor mij is als ouders vol vertrouwen zeggen tijdens prenatale meetings ‘we krijgen echt helemaal zin in de bevalling’ en na de bevalling zeggen ‘je was onze Mary Poppins’, ‘je hebt al onze verwachtingen overtroffen’. 

  Samen maken we het verschil. Let’s rock your birth! Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten. 

  Lieve groet!
  Annelies

  Kom in contact

 • Mamalogisch is gespecialiseerd in

  Ziekenhuis, thuis en hoog risico bevallingen, badbevallingen, inleidingen, VBAC, stuitbevallingen, geboortetrauma’s, psychische klachten, angst en of paniekklachten, sexueel misbruik, single moms, HSP & geplande keizersnedes.  

  Opleidingen en bijscholingen

  Doula opleiding Utrecht
  ProDoula postpartum & infant care 
  Spinning Babies optimal fetal positioning

  Hypnobirthing Nederland docentenopleiding
  Holos Massagetherapie
  MOOD massage opleidingen
  Co Vital postpartum Blije mama massage
  Ippa International association Placenta Advanced Pro
  Zonnevlecht Moxatherapie
  Less is more symposium Ina May Gaskin
  From pain to power with pleasure Debra Pascali Bonaro

  expert_voor_oudervannu_mamalogisch

(Visited 1.248 times, 1 visits today)