• over mij

  Annelies Mulder (33), doula, massagetherapeut, hypnobirthingdocent. Als doula kan ik mezelf omschrijven als professioneel, intuïtief, betrokken en liefdevol. Voor mijn cliënten ga ik door het vuur met veel passie en liefde voor mijn vak. Het is mij een groot voorrecht om ouders bij te staan tijdens een bijzondere periode in het leven die zoveel verschillende fases kent. Ik hecht grote waarde aan authenticiteit, verbinden en de kracht vinden in jezelf vanuit zachtheid. Ik ben gefascineerd door de taal van ons lichaam. Mijn hoog sensitiviteit zet ik in als kracht. Het maakt dat ik goed kan luisteren, een goed inlevingsvermogen heb, situaties haarfijn aanvoel en kan vertrouwen op mijn intuïtie. Door mezelf kwetsbaar op te stellen, rust te creëren, ervaringen en kennis te delen ontstaat er een hechte band. Samen leggen we de stenen van het pad om met vertrouwen toe te werken naar de geboorte. Het mooiste compliment voor mij is als ouders vol vertrouwen zeggen tijdens afspraken ‘we krijgen echt helemaal zin in de bevalling’. Niks brengt je dieper bij je eigen kern dan de geboorte van je eigen kind. Het geeft je kracht voor het leven.

  Uit een mooie bevalling put je de rest van je leven zelfvertrouwen.

  Ik werkte 11 jaar in de media & reclame bij een grote organisatie. Mijn zwangerschap was een waardevolle periode waarin ik naar binnen keerde. Ik leerde vanuit rust te luisteren naar mijn lichaam om te kunnen ervaren wat er écht binnen in mij leefde. Wat vind ik belangrijk, waar word ik blij van. Ik voelde dit is de tijd om mijn hart te volgen en zette grote stappen. Ik werd geraakt door de angstcultuur die er heerst omtrent bevallen. Om me niet gek te laten maken door verhalen van anderen boog ik angst om in een diep vertrouwen in mezelf en mijn baby. Het moederschap en volgen van mijn hart bracht me een bloeiend succesvol bedrijf waar al mijn liefde in zit. Luisteren, je gezien en gehoord voelen dat maakt voor mij het verschil. Ik ben er voor jou met heel mijn hart en aandacht.

  Happybirthing! Voel je welkom, ik ontmoet je graag.

  Lieve groet!
  Annelies

 • Opleidingen en bijscholingen

  Doula opleiding Utrecht
  Hypnobirthing Nederland docentenopleiding
  Holos Massagetherapie
  MOOD massage opleidingen
  Spinning Babies optimal fetal positioning
  Co Vital post partum Blije mama massage
  Ippa International association Placenta Advanced Pro
  Zonnevlecht Moxatherapie
  Less is more symposium Ina May Gaskin
  From pain to power with pleasure Debra Pascali Bonaro

  hello_baby_love

(Visited 1.102 times, 1 visits today)