Voorjaarseditie – Ouders Natuurlijk Beurs 4 juni

Annelies MulderEropuit, Gezondheid, Shoptip!, Zwangerschap0 Comments

Mamalogisch_Ouders_Natuurlijk_beurs_2016

De Ouders Natuurlijk Beurs, vorig jaar was het stralend weer en heb je me al gespot op de foto met Fedde die in mijn jurk zit te graaien voor voeding lol :-). Zaterdag 4 juni is weer het weer zover.  beurs op het gebied van natuurlijk leven, bewust en natuurlijk ouderschap. Alles gericht op het hele gezin en haar omgeving en leven vanuit je hart. Het is alweer de achtste editie en als bewuste mama mag je hem zeker niet missen. Heb een leuke relaxte dag en laat je inspireren.

Duurzame producten

Van kinderwens tot minimens. Dát is de slogan van de Ouders Natuurlijk beurs. Er zijn weer leuke kramen vol duurzame producten en chemische producten waar je baby van opkrult zul je hier niet zo snel tegenkomen. Je vindt er van alles, van wasbare luiers, tot verzorgingsproducten, heerlijke zachte draagdoeken, informatie over hypnobirthing, een ECO friendly leefstijl, alles over borstvoeding, ontmoet de dames van Melkpunt en maak kennis met de leukste doula’s.

ONB Zomer 2015 Buiten-7ONB Zomer 2015 Buiten-11ONB Zomer 2015-27

Vol inspiratie naar huis

Ieder jaar pakt de beurs weer uit met interessante workshops en lezingen die je kunt volgen. Vorig jaar schoten bij mij de workshops erbij in omdat ik teveel leuke mensen tegenkwam, maar dit jaar ga ik er zeker een aantal volgen. Hieronder een kleine impressie van wat je zoal kunt volgen.

  • Hoe word je wijzer in de zwangerschap. Hoe begin je met vertrouwen aan je bevalling
  • Wel of niet vaccineren heb je een keuze en welke? Kijk mee met de documentaire “Prik Met” waarin een jonge moeder wordt gevolgd in haar zoektocht.  Na afloop kun je al je vragen stellen aan drie deskundigen Cisca Buik homeopaat, Noor Prent arts, Tineke Schraper homeopaat.
  • Leven vanuit liefde, in verbinding met jezelf, je partner en met het grootste geschenk onze kinderen. PRI therapeuten Thekla van Middendorp-Stam en Erna Staal houden een interactieve lezing over Past Reality Integration. PRI laat zien dat onze waarnemingen en reacties in het nu vaak onbewust worden beïnvloed door verdrongen emoties uit onze kindertijd.
  • “Van Fastfood naar Smartfood KIDS” een lezing met het thema over handige en verstandige keuzes op voedingsgebied voor kinderen, verborgen suikers en praktische tips door Thera Rooth van Food for your Rooths.
  • Volg een lezing over Bach Bloesems en maak na de lezing je eigen persoonlijke flesje
  • Kangatraining. Doe mee met de totale body workout waarbij je je kindje veilig bij je draagt in de doek of ergonomische drager. Let’s dance!
Wobbelplayground

Voor de kleintjes is ook weer veel leuks te doen. Ze kunnen lekker ravotten in de prachtige tuin of zich creatief uitleven in de knutselhoek, zandsculpturen bouwen en er is zelfs een gave Wobbelplayground. Hier kun je samen met je kinderen bewegen, balanceren, uitrusten of lekker fantaseren. Er zijn heeel veel Wobbels. Heb jij er al weleens één geprobeerd?

Zen! Voor peuters en kleuters

Volg de Yoga workshop voor peuters en kleuters. Dat is toch te schattig en heerlijk om prikkels en de drukte van de dag los te laten om samen even op de kop te staan.

Kortom teveel leuks en een dagje uit voor het hele gezin. Zie ik je daar? Ik mag twee x 2 kaarten weggeven. Wil jij kans maken op twee kaarten voor de Ouders Natuurlijk Beurs?? Laat je reactie achter op Facebook!

Waar: Hotel Doorwerth-Arnhem.
Wanneer: zaterdag 4 juni 2016 van 10.00 tot 19.00 uur.
Entree: € 10,-  aan de kassa, € 9,- in de voorverkoop (tot 16 jaar gratis).
Meer info: www.oudersnatuurlijk.nl

Volg jij Mamalogisch eigenlijk al? Klik hier voor de updates op Facebook met vrolijke en natuurlijke inspiratie.

(Visited 30 times, 1 visits today)
Annelies Mulder on FacebookAnnelies Mulder on Instagram
Annelies Mulder
(33) Doula, massagetherapeut, Hypnobirthingdocent. Verbinden vanuit je eigen kracht, denkt niet graag in hokjes, intuïtief & kleurrijk. Vrolijke en natuurlijke inspiratie dat is Mamalogisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *