Winactie Polarn O. Pyret – Favoriet ECO, Newborn

Annelies MulderBaby, Shoptip!, Winactie, Zwangerschap1 Comment

Polarn_O_Pyret_winactie-mamalogisch

Polarn O. Pyret heeft een superleuke ECO lijn. Als ik die lieve kleine babykleertjes zie staan mijn eierstokken op mijn hoofd. Nee, er is nog geen kleintje onderweg, maar het blijft zo leuk! Als er een doulababy is geboren sta ik ook altijd op springen, zo’n kleintje, zoveel liefde is er iets mooiers dan dat? Baby kleertjes shoppen is heerlijk en zo heb ik ook een aantal favoriete merken waar Polarn O. Pyret er één van is. De kwaliteit van dit merk is prachtig en ze hebben veel leuks!
In Nederland zijn er drie winkels en als ik in Utrecht ben loop ik altijd even naar binnen. Toen ik zwanger was van Fedde speurde ik het internet af naar mooie zachte jumpsuites met leuke unieke printjes. Ik kocht een paar echt mooie boxpakjes van biologisch katoen die ik nog steeds koester en er nog steeds heel goed uitzien.

Tweedehands

In mijn zwangerschap kocht ik voor Fedde een groot deel van zijn babykleertjes tweedehands. Ik vond het niet nodig om alles nieuw te kopen. Ze hebben het niet lang aan en met tweedehands is niks mis. Ik ben groot fan van leuke leggings en vestjes. Die heerlijke spekbeentjes zijn om op te vreten en ze komen er zo schattig in uit. Kleding kan prima nog voor een tweede of derde ronde mee en van goede kwaliteit misschien wel een vierde.

Newborn

Belangrijk vind ik dat de kleding zachte naden heeft, lekker en comfortabel zit en van mooie kwaliteit is. Dat ze er lekker in kunnen rollen en ze niet beperkt wordt door een te strak broekje waar ze als een rolmopsje klem in zitten. De meeste babykleding van Polarn is gemaakt van biologisch katoen en is geproduceerd met aandacht voor mens en milieu. Ze gaan niet vanaf maat 50, maar zelfs vanaf maat 44. De collectie is superzacht. Het handige van dit merk is dat ze een ruime omslagboord hebben. Hierdoor kan je baby het pakje altijd een maat langer doordragen. Dit zijn de favorieten van Mamalogisch.

Polarn.O.Pyret_Mamalogisch_1Polarnopyret_MamalogischPolarn O. Pyret

Misschien als je het ziet denk je hey dat ken ik wel. Het is een Zweeds merk en sinds 1976 maken ze kinderkleding. De kwaliteit is echt fantastisch te noemen en de kleding wordt doorgegeven van generatie op generatie. In Zweden is er zelfs een grote handel in tweedehands babykleertjes. P.O.P. is vooral herkenbaar aan het tijdloze breton streepje. Het beroemde streepje is niet veranderd sinds de jaren 70, maar inmiddels hebben ze ook veel leuke andere vrolijke prints. Dit jaar vieren ze feest en bestaat Polarn O. Pyret 40 jaar.Polarn.OPyret_Mamalogisch

Green thinking! 

Het merk onderneemt bewust en duurzaam. Ze hebben een mooie ECO collectie en de filosofie achter het merk is dat kinderen kind mogen zijn, vies mogen en bij het ontwerpen van de kleding wordt er vooral rekening gehouden dat het functioneel en praktisch moet zijn. Het merk ziet barre weersomstandigheden als een uitdaging om sterke kleding te maken die wel tegen een stootje kan. Het gezegde in Zweden is; er bestaat niet zoiets als slecht weer, wel slechte kleding. Dat is Mamalogisch. Heerlijk buiten spelen, ravotten en hutten bouwen en kleine newborns die heerlijk liggen te shinen in prachtige zachte pakjes.

Cuteness!

Nog leuker! Ik mag onder jullie een compleet newborn setje weggeven. Een romper, legging en muts. Je mag de set zelf uitzoeken op de website. Te gaaf toch, welke kies of geef jij cadeau? Baby op komst? Tag je vriendin op Facebook.

Wil jij kans maken? Laat je reactie achter op Facebook. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief van Polarn dan krijg je op je eerste aankoop 25% korting.

Polarn_winactie-1_Mamalogisch

Volg Mamalogisch. Klik hier voor de updates op Facebook met vrolijke en natuurlijke inspiratie.

(Visited 33 times, 1 visits today)
Annelies Mulder on FacebookAnnelies Mulder on Instagram
Annelies Mulder
(33) Doula, massagetherapeut, Hypnobirthingdocent. Verbinden vanuit je eigen kracht, denkt niet graag in hokjes, intuïtief & kleurrijk. Vrolijke en natuurlijke inspiratie dat is Mamalogisch.

One Comment on “Winactie Polarn O. Pyret – Favoriet ECO, Newborn”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *